Cursussen en workshops

Workshops voor komende periode:

11 decmber       dag workshop glas aan de brander

11 januari            dag workshop glas aan de brander

26 januari          dag workshop glas aan de brander

Zie voor meer informatie de blog onder de homepage.

 

cursisten aan de brander

 

Glaskralen branden

Zelf in Venetiaanse stijl glazen kralen maken. Deze workshop is ontzettend spannend! Door het smelten van gekleurde glasstaven aan speciale branders maak je zelf originele glas kralen. Eerst even oefenen met het maken van kleine kraaltjes, daarna verder werken aan grotere kralen die je op allerlei manieren kunt decoreren. Je krijgt een wisselhanger om je kralen tot een mooi sieraad te verwerken. De kralen die je gemaakt hebt moeten ongeveer een half uur afkoelen, dus dat is een mooie gelegenheid om na praten bij een lekker glas wijn/fris en lekkere hapjes. Tijdens de workshop is er koffie, thee, fris en lekkers. Op deze workshop is vervolg mogelijk.

 

glaskralen
kralen cursist

 

Vanaf 4 personen, wil je een keer alleen of met een vriendin of familielid de workshop doen:  bel ons voor data voor losse inschrijvingen!

 

Glasworkshop Volkenkundig Museum Leiden

 

Emailleren.

Prachtige resultaten. Eerst je ontwerp, dat knip je vervolgens uit koperplaat, goed schuren en dan kies je de  kleuren. Als de glaspoeders zijn aangebracht wordt het werkstuk geëmailleerd in een oven. Vanwege diverse technieken en gebruik van meerdere kleuren kan dit verschillende keren zijn.

 

Vakantiecursus glas in Frankrijk

 

Als teambuilding of samenwerkingsproject kan het resultaat een prachtig paneel van geëmailleerde kunstwerkjes zijn.

 

hanger geëmailleerd

 

0031647660051   info@anjobrohm.eu

 

Glascollier

 

***