Anjo Brohm

Sinds 1985 is Anjo Brohm actief als kunstenares. De spannende interactie tussen structuur en kleur en vormgeven vanuit het materiaal zijn voor haar een steeds terugkerende uitdaging.

Het begon met het ontwerpen van zijde stoffen voor interieur of voor het maken van exclusieve kleding.

Sinds 1995 concentreerde zij zich op het werken met mozaïek geïnspireerd op de Moorse traditie. Zij voerde tal van opdrachten uit, maakte eigen werk en begon met het geven van workshops.

In 2000 volgde zij een intensieve opleiding fresco schilderen onder leiding van Italiaanse kunstenaars in Venetië. Zij voerde opdrachten uit en gebruikt de techniek in haar eigen werk in combinatie met mozaïek en glas.

collier cubes

Al 15 jaar is het werken met glas de hoofdzaak geworden, aan de brander, in de fuse-oven en emailleren. Steeds duidelijker tekent zich het vervolg af, de combinatie van deze kunstvormen in zelfstandige objecten, sieraden en toegepast in interieurs.

Naast zelfstandig werk en werk in opdracht geeft Anjo workshops en cursussen in Nederland en vakantie cursussen in Frankrijk. Exposities in Nederland, België en Frankrijk. Haar werk is op afspraak permanent te bezichtigen in haar Nederlandse atelier in Den Bosch.

Anjo Brohm  0031(0)647660051  info@anjobrohm.eu

Glas atelier in Den Bosch
Glas atelier Frankrijk