Creatieve najaarscursus Frankrijk

zondag 20/10/19 – zaterdag 26/10/19

vijf dagen glas aan de brander

flores

Het afgelopen jaar organiseerde Atelier de Muze in haar Franse atelier zeer succesvolle vijfdaagse glascursussen onder leiding van glaskunstenares Anjo Brohm.

Ook in 2019 staat weer een najaarscursus gepland in de bijzonder mooie natuurlijke omgeving in de Lorraine waar het atelier gevestigd is in een 18e eeuws huis.

glasatelier

“De pracht van smeltend glas”

Voor beginners: Kennis maken met allerlei technieken die al tijdens de eerste dag mooie resultaten geven. Elke dag gaan we een stap verder om je vaardigheden te verfijnen zodat je al doende in korte tijd de voeling met het glas krijgt waardoor je kunt gaan spelen en je eigen creativiteit tot uiting kunt brengen in je werk.

Voor gevorderden:  We pakken de draad op jouw niveau op en werken verder aan technieken, je verbreedt de mogelijkheden om het glas naar je hand te zetten.

Geïnspireerd door de mooie omgeving en aangename sferen de kleuren laten sprankelen. Iedereen wordt op zijn of haar eigen niveau begeleid zodat je in deze cursus echt heel veel kan leren en realiseren.

De ervaring leert dat het fijn is om lekker wat uren aan een stuk door te werken, dan zit je er echt in. Dus in principe werken we van 9.00 tot 13.30 waarna een welverdiende uitgebreide maaltijd met een lekker glas wijn natuurlijk goed zal vallen. Met deze maaltijd volstaat het om ’s avonds nog een kleinigheid te eten. Dit betekent dat er in de middag tijd is voor de omgeving, cultuur,  lopen, fietsen, niksen…..

Glas aan de brander:

zondag 20 oktober  –  zaterdag 26 oktober

Prijzen:

Cursusprijs is incl. materialen, maaltijd bij aankomst, koffie/thee/fris/lekkers tijdens de cursus en dagelijks heerlijke uitgebreide maaltijd met drankjes, 6 overnachtingen plus ontbijt:  vanaf  €  645

Atelier De Muze in de Franse Lorraine:  21 Grande Rue,  55110 Sassey-sur-Meuse

Voor meer info en inschrijven:        

0031 6 47660051           info@anjobrohm.eu

***